VPS Projectsupport

VPS Projectsupport

Ons bedrijf
VPS Projectsupport is opgericht in 1995 als Technisch Projectenbureau. De mogelijkheden van de Techniek lijken grenzeloos. De markteisen worden zwaarder en mensen moeten steeds flexibeler worden ingezet, om hieraan te voldoen. Concentratie op kernactiviteiten, specialisatie en een projectmatige manier van werken zorgen voor een ongekende dynamiek in met name de technische disciplines. Specialistische kennis en technische capaciteiten moeten steeds meer projectmatig inzetbaar zijn. VPS Projectsupport zorgt daarvoor.

Langdurige Relatie
VPS bouwt aan een langdurige relatie met haar medewerkers en opdrachtgevers. Medewerkers bieden wij de mogelijkheid van een langdurig contract waardoor onze opdrachtgevers blijvend een beroep op hen kunnen blijven doen. In overleg worden tevens de individuele opleidingsmogelijkheden bepaald en geven wij beide partijen advies over loopbaan- en projectplanning.


Respect
VPS vindt wederzijds respect erg belangrijk, wij moeten omgaan met steeds meer verschillende culturen en gebruiken. Wij doen wat wij afspreken.

Flexibel
Flexibiliteit is de kracht van VPS, snel en juist inspelen op de steeds wisselende vraag vanuit de markt.

Transparant
VPS is een transparante organisatie, wij kennen geen geheimen voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Dit draagt bij tot ons succes.

Kwaliteit
VPS is zich ervan bewust dat zij zich kunnen onderscheiden door kwaliteit te leveren. Medewerk(st)ers met een gedegen vakkennis die weten waar zij het over hebben en die dit ook waarmaken. Maar kwaliteit komt niet vanzelf. Wij besteden veel aandacht aan het opleiden van mensen die het vak willen leren. Daarvoor is een continu instroom nodig van mensen die afstuderen in de techniek. Contacten met scholen en universiteiten is daarbij onontbeerlijk. Daarom ondersteund VPS al jaren de Studievereniging ID van de faculteit Industrieel Ontwerpen. Het jaarlijkse IO-festival is heel bekend en trekt jaarlijks ± 2000 bezoekers. VPS laat zich daar goed zien o.a. de t-shirts met VPS-logo zijn welbekend onder de studenten. Evenals de aankondigingsbiljetten die in heel Delft verspreid worden. Ook rijdt er al jaren een bus van deze studievereniging rond met het VPS logo.

Projectbasis
Veel technici kiezen tegenwoordig voor het werken bij een projectenbureau als VPS Projectsupport. Voor technische specialisten op ieder denkbaar niveau kan VPS een belangrijke stap in hun carrière zijn.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor VPS Projectsupport

  • Advies
  • Beheer
  • Detachering

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De lokaaluitzendbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

VPS Projectsupport
Brugstraat 32/B
9711HZ Groningen

+31 (0)50 3118399

Links

Website

Deel deze pagina

VPS+Projectsupport img