Hanneke Wolff AndereOmgeving.nl

Hanneke Wolff AndereOmgeving.nl

Wegens omstandigheden
Moest ik helaas (tijdelijk) stoppen met mijn hart en ziel uitvaartwerkzaamheden. Op dit moment bemiddel ik tussen mensen van rond de 50 en daarboven en een werkgever. Het zogenaamde Gouden Friezen project vanuit Jobdiva te Sneek.

Mensen van rond de 50 en daarboven begeleiden in hun zoeltocht naar een (nieuwe) baan. Deze mensen zijn van onschatbare waarde voor werkgevers. Een grote dosis (levens)ervaring, doorzettingsvermogen en zijn vaak harde werkers. Vanuit Jobdiva te Sneek is het project Gouden Friezen opgezet en ik zorg voor de match tussen de bedrijven en mensen met een ster (Gouden Friezen) aan een baan.

Verder kook ik voor kleine groepen. Ik ben in mei/juni in Zuid Frankrijk geweest, alwaar ik de gehele verzorging heb gedaan voor een trainingsgroep(je). 10 dagen verschillende gerechten op tafel. Voor mij was het een grote uitdaging en de cursisten, de trainster en ik hebben genoten. Het paste me precies.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De lokaaluitzendbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hanneke Wolff AndereOmgeving.nl
Hopperstraat 5
8602AP Sneek

+31 (0)6 53706903

Deel deze pagina

Hanneke+Wolff+AndereOmgeving.nl img